loader image

Patisserie

Ontdek onze ambachtelijke patisserie!

Bij Twente Decadente draait alles om pure ambacht, verfijnde smaken en een vleugje luxe. Onze speciale selectie huisgemaakte lekkernijen is perfect voor iedere gelegenheid – of het nu gaat om verjaardagen, jubilea, feesten of om iemand gewoon eens extra te verwennen. Laat je verrassen door de unieke smaken en geniet van onze verfijnde creaties, die zowel zakelijk als privé in de smaak vallen.

Ambachtelijke

Patisserie

 

Of je nu een groot evenement plant, een speciale gelegenheid op kantoor viert, of thuis iets bijzonders wilt organiseren, wij zorgen voor smaakvolle verwennerij in royale hoeveelheden. Denk aan prachtig gedecoreerde taarten, verfijnde petit fours, luchtige soesjes en smeuïge cakejes. Alles vers bereid, met de hand gemaakt en met liefde voor het vak. 

Bij Twente Decadente geloven we dat kwaliteit en vakmanschap altijd voorop staan, daarom maken we al onze producten met de beste ingrediënten. Heb je specifieke wensen of wil je een persoonlijke touch aan je bestelling geven? Wij denken graag met je mee om van elke gelegenheid een smaakvol succes te maken.

Benieuwd naar ons aanbod? Vraag nu de folder aan en ontdek wat wij voor jouw kunnen betekenen!

 

Pin It on Pinterest